Iris Zwienenberg, Pam Nieuwenhuis en Liesje Vrolijk Nederlands kampioen!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Paardensportcentrum Lichtenvoorde is verheugd om te zien dat ruiters en amazones die vaak in Vragender komen rijden, vandaag ongekend goed gepresteerd hebben op het Nederlands kampioenschap pony’s springen. Zo werd de hoogste rubriek (de klasse ZZ) gewonnen door Iris Zwienenberg met Black Magic. Het zilver ging naar de in Vragender eveneens bekende Rowen van de Mheen met Quaprice d’Astree.

Pam Nieuwenhuis (Groessen), dochter van AtmR-directeur Marijn Nieuwenhuis en bordsponsor op PSC Lichtenvoorde, is KNHS kampioen klasse Z springen pony’s met Seraja! Fleur Holleman en Marlene van den Brom, die we ook regelmatig zien rijden op PSC Lichtenvoorde, werden knap derde en vierde in Ermelo.

Wie het ook fantastisch gedaan heeft, is Liesje Vrolijk (Almen) met Tweety, lid van Hippische Vereniging Lichtenvoorde. Zij won het Nederlands kampioenschap in de klasse L voor C-pony’s. Het brons ging hier naar Bjorn Dijkstra (Overdinkel), zoon van springruiter Marc Dijkstra. Bjorn, die de laatste springwedstrijd in Vragender nog wist te winnen, was met zijn pony Chester een kleine seconde langzamer dan Liesje.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Trainingsdagen in december weer van start

Spring- en dressuurruiters kunnen weer een aantal data in hun agenda zetten. Paardensportcentrum Lichtenvoorde heeft voor december zes trainingsdagen gepland. Het gaat om springparcoursen met