Trainen bij ons

Buiten de concoursen om is het mogelijk om op PSC Lichtenvoorde op afspraak te komen trainen. Er staat vrijwel altijd een oefenparcours in de buiten- of binnenpiste. 

Professionals en stallen zijn overdag welkom om te trainen vanaf 12.00 uur. Voor alle andere ruiters zijn de volgende tijden en dagen beschikbaar: Van maandag tot en met vrijdag 16.00-21.00 uur, op zaterdag 12.00-21.00 uur en op zondag 9.00-21.00 uur. 

Tarieven:
Afhuren hoofdpiste: 50 euro per uur (hierbij zullen geen andere ruiters in de baan rijden)
Afrekenen per paard: 12,50 euro (hierbij kunnen wel andere ruiters in de baan rijden)

Hoe reserveer je?
De enige mogelijkheid om af te spreken om oefenparcours te springen is via een Whatsapp naar onze PSC-secretaresse Mandy Hendriks 06-13118743. In overleg wordt een dag en tijd bepaald, zodat er niet te veel ruiters tegelijkertijd komen.

Ook goed om te weten:

  • Cap verplicht!
  • Het afrekenen kan op factuur of via een envelop (aanwezig op PSC) met contant geld in de brievenbus aan de zijkant van het paviljoen. Graag voorzien van naam en aantal paarden.
  • Het kleinere losrijterrein is bestemd voor privégebruik. Deelnemers aan het oefenparcours mogen dus in de hoofdpiste een hindernis gebruiken om op los te springen.
  • Uiteraard is het toegestaan om hindernissen en afstanden aan te passen. Graag wel terugplaatsen na gebruik en de zandzakken terug op de staanders om te voorkomen dat deze omwaaien en kapot gaan.
  • Als iedereen de mest opruimt in de piste en rondom de vrachtwagen en/of trailer, houden wij een goede bodem en nette parkeerplaats.
  • Vuilnis graag in de kliko rondom de buitenpiste en niet in de mestbakken in het parcours.

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op

WEDSTRIJDKALENDER