Veulenveiling Borculo weer geslaagd op Paardensportcentrum Lichtenvoorde

Piet Raijmakers jr vertroetelt paarden naar zeges op PSC Lichtenvoorde
12 mei 2019
Achterhoek Anemone Horse Trucks finales dit jaar op Jumping de Achterhoek
10 september 2019
Show all

Veulenveiling Borculo weer geslaagd op Paardensportcentrum Lichtenvoorde

Tavi Z (v. Tobago Z) bracht 35.000 euro op.

Tijdens deze veertigjarige jubileumeditie van Borculo Elite Foal Auction hebben we weer kunnen genieten van spectaculaire veulens, een enthousiast publiek en mooie opbrengsten! De tribunes op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender waren voor het derde jaar goed gevuld. Het publiek kon onder de stalende zon genieten van de presentatie van zowel de spring- als dressuurveulens, die in de sfeervolle hoofdpiste getoond werden.

Op woensdagavond 28 augustus was het eerst de beurt aan de springveulens waarbij Tavi Z (Tobago Z x Chellano Z) de absolute topper was. Dit hengstveulen bracht 35.000 euro op en kwam via Nederlandse bemiddeling in het bezit van een Amerikaanse bieder. Eliteveiling Borculo bedankte het aanwezige (kopers)publiek dat deze avond onderaan de streep een gemiddelde van ruim 10.700 euro mogelijk maakte.

Donderdagavond 29 augustus stond in het teken van een eveneens indrukwekkende catalogus vol dressuurveulens. Na een hardnekkig biedduel werd Oberyn Red Viper ZL (Blue Hors Romanov x Sir Sinclair) de topper van de avond. Hij kon worden afgeslagen voor 56.000 euro en kwam in handen van Eugène Reesink. Ook de dressuurveulens brachten een mooie gemiddelde prijs op van 10.500 euro.

Alle prijzen zijn te vinden op de website van Veulenveiling Borculo: klik hier

Voor een impressie, bekijk deze foto’s van Dutch Horse Photography

 

Wendy Scholten
Wendy Scholten
Wendy Scholten heeft niet alleen haar paarden op PSC Lichtenvoorde staan, ze regelt bij ons o.a. de PR & sponsoring. Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *