Wie wint de jackpot op Outdoor Vragender?

PSC Lichtenvoorde. Foto Wendy Scholten

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Welke ruiters gaan er knallend het outdoorseizoen uit tijdens Outdoor Vragender? Paardensportcentrum Lichtenvoorde organiseert van 11 tot en met 13 september een groot springconcours met 1.40m kleine Grote Prijs en zelfs een 1.45m Grote Prijs. De winnaar van de hoofdrubriek verdient 1.500 euro, Horseonline.com waardebonnen en de felbegeerde PSC bokaal. In de 1.40m rubriek ligt er 500 euro klaar voor de winnaar.

De familie Morssinkhof liep al langer met het idee rond om een nationaal concours te organiseren, maar de planning verliep wat anders vanwege de Corona perikelen. Nu ligt de datum vast!

Op Outdoor Vragender draait het om mooie sport! Niet al te grote springrubrieken, geen HC-starts, maar proeven die leuk zijn om te volgen door de toeschouwers en die menig ruiter graag wil winnen. Publiek is dus van harte welkom. We hebben alle ruimte om de 1,5 meter regel te waarboren.

Programma
Vrijdag: Klasse L, M, Z, 1.40m
Zaterdag: M, Z, ZZ, 1.45m GP
Zondag: KNHS jeugdpilot rubrieken 40 cm t/m 1.30m en BB80/90 en 1.00m paarden

Parcoursbouwer: Caroline Verhoeve

Inschrijving MijnKNHS opent op 3 augustus om 9.00 uur

Aanmelden kan alleen via MijnKNHS (en dit keer niet per email). Zet de datum in je agenda, want vol is vol! Het vraagprogramma volgt overigens z.s.m.

Gastlicentie nodig

Buitenlandse ruiters die niet lid zijn van de KNHS zijn zoals altijd welkom in Vragender. Aangezien het dit keer om een categorie 1 wedstrijd gaat is een gastlicentie dit keer verplicht. De KNHS verstrekt een ‘event license’ voor slechts 32,50 euro voor het gehele weekend, ongeacht het aantal te starten paarden

Klik hier voor meer informatie over een gastlicentie
Kik hier voor om een ‘event license’ aan te vragen

Talentontwikkeling

Nieuw zijn de KNHS Jeugd Pilot rubrieken op zondag. Rubrieken worden dan niet meer onderverdeeld naar de categorie van de pony, maar er wordt gekeken naar de leeftijd van de ruiter en de hoogte van het parcours. Dit heeft als groot voordeel dat jeugdruiters kunnen rijden tegen leeftijdgenootjes en het zorgt ervoor dat de springsport nóg leuker wordt.

Lees er hier meer over

We sluiten Outdoor Vragender op zondagmiddag af met de klasse BB en B, zodat iedereen, van basissporter tot en met professional aan de start kan komen tijdens dit driedaagse springconcours!

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar Mandy: info@psclichtenvoorde.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord terug!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Trainingsdagen in december weer van start

Spring- en dressuurruiters kunnen weer een aantal data in hun agenda zetten. Paardensportcentrum Lichtenvoorde heeft voor december zes trainingsdagen gepland. Het gaat om springparcoursen met