Voorlopige startlijsten Outdoor Vragender zijn bekend!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

En wat hebben wij er zin in! Gedurende het hele weekend zullen diverse (regionale) toppers aan start komen op ons concours, waaronder Sanne & Mel Thijssen, Micky Morssinkhof & Sjaak Sleiderink. 

Op vrijdag worden de klasse L, M, Z en de 1.40m kleine Grote Prijs verreden. Aanvang 8.30 uur.
Op zaterdag worden de klasse M, Z, ZZ en de 1.45m Grote Prijs verreden. Aanvang 9.00 uur. 
Op zondag worden de klasse BB/B paarden en de Jeugdpilot verreden. Aanvang 8.00 uur. 

De voorlopige startlijsten zijn hier te vinden.

Naast de geldprijzen wordt er door PSC Lichtenvoorde voor de rubriekswinnaars op vrijdag en zaterdag een deken beschikbaar gesteld. Iron Horse Farm sponsort een deken voor de winnaar van de 1.40m kleine Grote Prijs. Voor de nummers 1, 2 en 3 van het 1.40 en 1.45 worden cadeaubonnen beschikbaar gesteld door Rob van Boxtel van HorseOnline.

Vanaf 16.00 is het op vrijdag mogelijk om aan te schuiven voor een barbecue! De kosten zijn €12,50. Bonnen zijn te reserveren via app (tel: 06-13118743) of mail (info@psclichtenvoorde.nl) en eventueel ook verkrijgbaar op het secretariaat. 

Let op, er zijn een beperkt aantal bonnen beschikbaar dus wees er snel bij!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Publiek niet toegestaan en kantine gesloten

Gisteravond (28 september, red.) kondigden premier Rutte en minister De Jonge nieuwe maatregelen aan die per 29 september 18.00 uur voor minimaal 3 weken gelden.

Alternatief programma Jumping de Achterhoek

In tegenstelling tot talrijke publieksevenementen tijdens het indoorseizoen blijft Jumping de Achterhoek op de kalender staan. Paardensportcentrum Lichtenvoorde komt echter wel met een alternatieve invulling