Outdoor Gelderland in 2022 op Paardensportcentrum Lichtenvoorde

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De oplettende springruiter zag het al op de FEI kalender staan en had zich al ingeschreven: CSI3* Lichtenvoorde van 28 april tot en met 2 mei 2021. Oftewel Outdoor Gelderland, dat in 2019 voor de laatste keer plaatsvond op het terrein van Nationaal Sportcentrum Papendal. We hadden grote plannen om het internationaal concours dit jaar te organiseren in en rondom de buitenpiste van Paardensportcentrum Lichtenvoorde, maar ook wij moeten een pas op de plaats maken vanwege de Covid-19.

Bij Outdoor Gelderland horen namelijk volle ringen met internationale en landelijke ruiters, drukte op de tribunes, grote VIP-loges en vooral heel veel gezelligheid en bezoekers bij de pop-up restaurants en standhouders.

Het is dus nog even wachten op nog een topsportevenement in Vragender, maar in 2022 hopen we iets op te zetten waar iedereen volop van kan gaan genieten. Tot die tijd zullen we samen met jullie met enige regelmaat terugblikken op vorige edities van Outdoor Gelderland!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Outdoor Vragender: mooiste springweekend buiten

Paardensportcentrum Lichtenvoorde pakt uit! Van 5 tot en met 8 augustus staat een nationaal weekend op het programma. Een herhaling van Outdoor Vragender 2020, maar nu nóg