Meetmomenten op PSC per 1 januari, geen Jumping de Achterhoek

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nu de KNHS bekend gemaakt heeft dat meetmomenten vanaf 14 december weer mogelijk zijn, hebben wij natuurlijk overlegd wat we op PSC Lichtenvoorde gaan doen. Aangezien we al trainingsdagen op de agenda hadden gezet en de springrubrieken op alle dagen vol zitten, blijven het trainingsdagen. Wij gaan per 1 januari 2021 met de meetmomenten (rijden voor winstpunten) beginnen!

Van 7 tot en met 10 januari organiseren we een vierdaagse nieuwjaarsjumping van BB tot en met 1.40m voor paarden en op de zondag ook voor pony’s. Internationaal parcoursbouwer Henk Linders zorgt voor gevarieerde parcoursen.

Dat zal ook voor de trainingsdagen gelden. Op 16 december komt niemand minder dan Louis Konickx bouwen, gevolgd door Arno Zegers (19 december), Jos Brinkman (23 december) en Jeroen Grosman (30 december).

Geen Jumping de Achterhoek 2020
Vanavond kwam ook het nieuws naar buiten dat er in Nederland per 17 december internationale paardensportwedstrijden georganiseerd mogen worden. We hebben lange tijd de optie opengehouden om Jumping de Achterhoek in no-time op te starten, maar we vinden de omstandigheden te onzeker.

In de persconferentie van afgelopen dinsdag werd nog gesproken over mogelijk strengere maatregelen en vandaag schreef de pers zelfs over een ‘superstijging coronabesmettingen’. Met dat in het achterhoofd is het financieel en maatschappelijk niet verantwoord is om alle pijlen op een groot evenement te zetten dat misschien alsnog geannuleerd moet worden. Spijtig, ja! Maar we hebben in 2021 weer mooie evenementen op de kalender en we hopen dat de meeste daarvan wel kunnen doorgaan.

Team PSC Lichtenvoorde

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Sanne Thijssen op PSC Lichtenvoorde

Volgende week drie trainingsdagen

UPDATE: WE ZITTEN VOL! Na maandenlange stilte gaan we weer van start! Van woensdag 21 t/m vrijdag 23 april organiseert Paardensportcentrum Lichtenvoorde drie trainingsdagen. Caroline

Oefenparcours is weer geopend!

We hebben goed nieuws voor alle ruiters die weer willen komen trainen op Paardensportcentrum Lichtenvoorde. Het oefenparcours in de buitenpiste is weer beschikbaar. De quarantaine n.a.v. de