Jumping de Achterhoek in de startblokken

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender heeft een ware metamorfose ondergaan. De 400 extra stallen staan klaar, er is een grote losrijtent over de kleinere buitenpiste gezet en de hal zelf is van binnen bijna onherkenbaar!

Er wordt nog hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor het mooiste evenement van het jaar: Jumping de Achterhoek. De vijfde editie alweer!

Kom jij ook kijken?

* We gaan donderdag van start met het internationale jeugdweekend (22-25 november), waarbij Children, ponyruiters, junioren en U25 (ruiters onder 25 jaar) vanuit heel Europa naar Vragender komen.

* In week twee (woensdag 28 november tot en met zondag 2 december) komen de senioren aan de start in de CSI1* en CSI2* parcoursen, waaronder topruiters als Marcus Ehning, Gerco Schröder en Frank Schuttert.

Volg hier alles over Jumping de Achterhoek en hopelijk tot gauw!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Bij 35 graden en hoger geen paardentransport

We hebben al diverse vragen gekregen of het springconcours komend weekend doorgaat vanwege de hoge temperaturen die voorspeld zijn. Het nieuwe protocol ‘Extreme weersomstandigheden voor

PSC Lichtenvoorde. Foto Wendy Scholten

Wie wint de jackpot op Outdoor Vragender?

Welke ruiters gaan er knallend het outdoorseizoen uit tijdens Outdoor Vragender? Paardensportcentrum Lichtenvoorde organiseert van 11 tot en met 13 september een groot springconcours met