Geen internationaal, maar nationaal!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Al zijn we de teleurstelling vanwege het annuleren van Jumping de Achterhoek nog aan het verwerken, we pakken graag door voor de ruiters! Van 2 tot en met 5 december gaan we een heel mooi nationaal springconcours in Vragender organiseren, passend binnen de huidige Corona-maatregelen.

Het programma is nog in de maak, maar we kunnen alvast verklappen dat er twee 1.40m springrubrieken zullen zijn en een 1.45m Grote Prijs. Top parcoursbouwer Louis Konickx is van de partij, zoals hij ook tijdens Jumping de Achterhoek zou bouwen in dit weekend.

Ook goed om te weten: De GMB-finales voor jonge springpaarden en de finales om de Achterhoek Anemone Horse Trucks Bokaal voor pony’s worden eveneens verreden. Op welke dagen, daar komen we nog op terug!

Er worden staltenten geplaatst, zodat er voor een aantal deelnemers de mogelijkheid is om hun paarden te laten overnachten.

Let op: Inschrijven is nog niet mogelijk! Maar zet het alvast in de agenda als alternatief voor ons internationaal evenement. SAVE THE DATE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten