FNRS-juryleden gezocht voor Special Olympics testevent

Special Olympics, Special Olympics Nederland

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

** Update zaterdag 20.25 uur: We zijn voorzien! **

In 2018 vinden de Special Olympics in de Achterhoek plaats, maar voor het zover is wordt er op zaterdag 24 juni een testevent georganiseerd. Het Paardensportcentrum Lichtenvoorde zoekt nog FNRS-juryleden die zo’n dertig ruiters en amazones met een verstandelijke beperking kunnen jureren vanaf 11.30 uur.

Aanmelden kan bij Mandy Hendriks: info@psclichtenvoorde.nl.

Klik hier voor meer informatie over het testevent.

Special Olympics 2018:

De Achterhoek is op 8, 9 en 10 juni 2018 de trotse gastheer van een bijzondere sportieve happening: Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 en paardensport is daar een onderdeel van.

Op de Special Olympics Nationale Spelen 2018 zijn alle sporters met een verstandelijke beperking welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Ruim 2.500 deelnemers doen mee aan 21 verschillende takken van sport. Daarbij krijgen ze steun van heel veel vrijwilligers en coaches.

Net als bij de Olympische Spelen is er een openingsceremonie. In het Special Olympics Dorp brandt drie dagen lang de Special Olympics vlam.

Klik hier voor meer informatie over de Special Olympics 2018

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Sanne Thijssen op PSC Lichtenvoorde

Volgende week drie trainingsdagen

UPDATE: WE ZITTEN VOL! Na maandenlange stilte gaan we weer van start! Van woensdag 21 t/m vrijdag 23 april organiseert Paardensportcentrum Lichtenvoorde drie trainingsdagen. Caroline

Oefenparcours is weer geopend!

We hebben goed nieuws voor alle ruiters die weer willen komen trainen op Paardensportcentrum Lichtenvoorde. Het oefenparcours in de buitenpiste is weer beschikbaar. De quarantaine n.a.v. de