Corona-update: Geen wedstrijden en geen oefendressuur

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Premier Rutte en minister De Jonge hebben nieuwe maatregelen aangekondigd die per woensdag 14 oktober 22:00 uur gelden. Welke maatregelen zijn van toepassing voor Paardensportcentrum Lichtenvoorde? 

Geen wedstrijden
Vanwege de toename in het aantal besmettingen, is er besloten om een gedeeltelijke lockdown in te voeren. Een van de maatregelen is dat wedstrijden de komende periode niet zijn toegestaan. Dit betekent dat alle wedstrijden op Paardensportcentrum Lichtenvoorde tot 27 oktober geen doorgang zullen vinden. Daarnaast is de oefendressuur van aanstaande vrijdag (16 oktober) ook geannuleerd. Na twee weken zal het kabinet beoordelen wat er voor de periode daarna nodig is. 

Gezondheid staat voorop
Wij vinden het ontzettend jammer dat wij jullie geen wedstrijden kunnen aanbieden, maar op dit moment is de gezondheid van iedereen belangrijker. Door allemaal ons steentje bij te dragen, hopen wij in de toekomst zodra de mogelijkheden er weer zijn, jullie allemaal op een veilige en verantwoorde manier weer te kunnen ontvangen.  

Meer informatie
Voor meer informatie over alle maatregelen die zijn genomen, kijk op de website van de Rijksoverheid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Outdoor Vragender: mooiste springweekend buiten

Paardensportcentrum Lichtenvoorde pakt uit! Van 5 tot en met 8 augustus staat een nationaal weekend op het programma. Een herhaling van Outdoor Vragender 2020, maar nu nóg