Sinterklaas kindermiddag op Jumping de Achterhoek

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het internationaal paardensportevenement Jumping de Achterhoek in Vragender staat zaterdag 28 november in het teken van de kindermiddag. Sinterklaas komt op bezoek, er is een spannende speurtocht en kan er gezellig geknutseld worden met de andere kinderen.

Ook mag je een kijkje nemen in de stallen van Jumping de Achterhoek. Hierin staan alle toppony’s en -paarden die met hun ruiters deelnemen aan deze internationale wedstrijd. Er is bovendien een meet & greet met een bekende ruiter aan wie je alles kan vragen wat je wil weten. De kindermiddag is van 14.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis, dus neem al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes mee.
De internationale jeugdruiters rijden komende donderdag hun eerste parcoursen op Paardensportcentrum Lichtenvoorde en hebben op vrijdag- en zaterdagavond hun teamwedstrijden. De Grote Prijs voor de U25 (ruiters onder 25 jaar) op zaterdagavond is één van de hoofdnummers, gevolgd door een spetterende feestavond met DJ Rob Wolsing uit Aalten. Op zondag 29 november volgen de Grote Prijzen voor pony’s, Children en junioren.
Jumping de Achterhoek vervolgt op donderdag 3 december met internationale springwedstrijden op 1.20m tot en met 1.45m niveau, waarvoor veel topruiters zich ingeschreven hebben. Vierspanmenner Hans Heus komt op zaterdagavond 5 december een show geven

Alle info vindt u op www.jumpingdeachterhoek.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wees op de hoogte van het laatste nieuws.

Meer berichten

Ook PSC Lichtenvoorde Corona-proof

Paardensport onder de nieuwe Corona-regelgeving. Ook Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender heeft bewezen dat dit kan! Vandaag werd voor het eerst sinds de lockdown een oefenparcours

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.