Nieuwe mogelijkheden w.b.t. oefenparcours op PSC Lichtenvoorde

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Paardensportcentrum Lichtenvoorde heeft de deuren geopend voor het oefenspringen. Er zijn inmiddels meer mogelijkheden dan afgelopen indoorseizoen.

Nieuw is dat professionals en stallen nu ook overdag welkom zijn om te trainen.  Voor alle andere ruiters zijn de volgende tijden en dagen beschikbaar: Van maandag tot en met vrijdag 16.00-21.00 uur, op zaterdag 12.00-21.00 uur en op zondag 9.00-21.00 uur. Bekijk op startlijsten.nl wanneer we georganiseerde Oefen Jumpings hebben.

 

Tarieven 2020:
Afhuren hoofdpiste: 50 euro per uur (hierbij zullen geen andere ruiters in de baan rijden)
Afrekenen per paard: 12,50 euro (hierbij kunnen wel andere ruiters in de baan rijden)

Hoe reserveer je?
De enige mogelijkheid om af te spreken om oefenparcours te springen is via een Whatsapp naar onze PSC-secretaresse Mandy Hendriks 06-13118743. In overleg wordt een dag en tijd bepaald, zodat er niet te veel ruiters tegelijkertijd komen.

 

Ook goed om te weten:

  • Het afrekenen kan op factuur of via een envelop (aanwezig op PSC) met contant geld in de brievenbus aan de zijkant van het paviljoen. Graag voorzien van naam en aantal paarden.
  • Het kleinere losrijterrein is bestemd voor privégebruik. Deelnemers aan het oefenparcours mogen dus in de hoofdpiste een hindernis gebruiken om op los te springen.
  • Uiteraard is het toegestaan om hindernissen en afstanden aan te passen. Graag wel terugplaatsen na gebruik en de zandzakken terug op de staanders om te voorkomen dat deze omwaaien en kapot gaan.
  • Als iedereen de mest opruimt in de piste en rondom de vrachtwagen en/of trailer, houden wij een goede bodem en nette parkeerplaats.
  • Vuilnis graag in de kliko rondom de buitenpiste en niet in de mestbakken in het parcours.
  • Op dinsdagochtend tot 13.00 uur is het niet mogelijk om te reserveren.
  • Houd de Corona-maatregelen in acht. Kom met een gering aantal mensen en houd 1,5 meter afstand.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Publiek niet toegestaan en kantine gesloten

Gisteravond (28 september, red.) kondigden premier Rutte en minister De Jonge nieuwe maatregelen aan die per 29 september 18.00 uur voor minimaal 3 weken gelden.

Alternatief programma Jumping de Achterhoek

In tegenstelling tot talrijke publieksevenementen tijdens het indoorseizoen blijft Jumping de Achterhoek op de kalender staan. Paardensportcentrum Lichtenvoorde komt echter wel met een alternatieve invulling