Niet zo mopperen tegen onze vrijwilligers

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Beste ruiters en amazones,

Bij deze een mededeling naar aanleiding van gisteren en eerdere springconcoursen. Wij stellen het niet op prijs dat onze vrijwilligers half over de kop gereden worden en onvriendelijk toegesproken worden! Doordat gebleken is dat de meeste grooms de mest van hun paarden niet opruimen, hebben we meiden die bij toerbeurt letterlijk hun leven wagen om het voorterrein schoon te houden.

Waarom zijn er dan altijd een paar ruiters/amazones die menen dat je zo’n ‘poepjesschepper’, zoals wij ze gekscherend noemen, zowat van de sokken mag rijden en een sneer mag geven dat ze ‘in de weg’ lopen. Als jullie de mest niet zelf opruimen, laat onze vrijwilligers dan hun werk doen.

Een bedankje hoeft nog niet eens. Maar laat dat chagrijnig doen achterwege en wacht gewoon even tot ze de mest opgeruimd hebben. Als straf zou je zelf een uur op het voorterrein moeten ‘poepjes scheppen’, misschien dat je dan anders tegen deze job aankijkt!

Team PSC Lichtenvoorde

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wees op de hoogte van het laatste nieuws.

Meer berichten

Ook PSC Lichtenvoorde Corona-proof

Paardensport onder de nieuwe Corona-regelgeving. Ook Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender heeft bewezen dat dit kan! Vandaag werd voor het eerst sinds de lockdown een oefenparcours

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.