Lange dagen tijdens eerste Outdoor Vragender

PSC outdoor dressuurwedstrijd, Wendy Scholten, paardensportcentrum Lichtenvoorde
Veel dubbele zeges op eerste PSC outdoor dressuurconcours
30 april 2017
Outdoor Vragender, Ester Blekkink, It's Easy
Morssinkhof geeft nieuwe dimensie aan buitenconcoursen rijden
13 mei 2017
Show all

Lange dagen tijdens eerste Outdoor Vragender

Ester Blekkink, oefenparcours, psc lichtenvoorde, outdoor Vragender

Paardensportcentrum Lichtenvoorde organiseerde altijd al indoorevenementen, maar sinds 1 april ook buitenconcoursen. De eerste editie van Outdoor Vragender wordt donderdag 11 tot en met zondag 14 mei verreden en de springruiters hebben zich massaal aangemeld voor de wedstrijden op de nieuwe, schitterende buitenpiste.

Programma paarden
Op donderdag wordt vanaf 9.30 uur in de klasse L, M, Z en ZZ gereden. Op vrijdag zijn vanaf 12.00 uur de klasse BB, B en L aan bod. Op zaterdag gaan de parcoursen weer de hoogte in. Na de klasse Z en ZZ volgt rond 15.00 uur de Grote Prijs op 1.40m niveau. Bekende namen uit hippische kringen die deelnemen aan de Grote Prijs zijn Remco Been, Conor Drain, Kevin Olsmeijer, Patrick van der Schans en Zoï Snels, maar ook lokale favorieten als Micky Morssinkhof, Ester Blekkink en Kim Bril.

Ponysport
Op zondag is er vanaf 10.00 uur een volle dag ponysport, waarbij de deelnemers in de klasse L tot en met ZZ zich kunnen selecteren voor de ponyfinales tijdens het internationaal springconcours Outdoor Gelderland. De toegang is alle dagen gratis.

Wendy Scholten
Wendy Scholten
Wendy Scholten heeft niet alleen haar paarden op PSC Lichtenvoorde staan, ze regelt bij ons o.a. de PR & sponsoring. Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *