Lange dagen tijdens eerste Outdoor Vragender

Ester Blekkink, oefenparcours, psc lichtenvoorde, outdoor Vragender

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Paardensportcentrum Lichtenvoorde organiseerde altijd al indoorevenementen, maar sinds 1 april ook buitenconcoursen. De eerste editie van Outdoor Vragender wordt donderdag 11 tot en met zondag 14 mei verreden en de springruiters hebben zich massaal aangemeld voor de wedstrijden op de nieuwe, schitterende buitenpiste.

Programma paarden
Op donderdag wordt vanaf 9.30 uur in de klasse L, M, Z en ZZ gereden. Op vrijdag zijn vanaf 12.00 uur de klasse BB, B en L aan bod. Op zaterdag gaan de parcoursen weer de hoogte in. Na de klasse Z en ZZ volgt rond 15.00 uur de Grote Prijs op 1.40m niveau. Bekende namen uit hippische kringen die deelnemen aan de Grote Prijs zijn Remco Been, Conor Drain, Kevin Olsmeijer, Patrick van der Schans en Zoï Snels, maar ook lokale favorieten als Micky Morssinkhof, Ester Blekkink en Kim Bril.

Ponysport
Op zondag is er vanaf 10.00 uur een volle dag ponysport, waarbij de deelnemers in de klasse L tot en met ZZ zich kunnen selecteren voor de ponyfinales tijdens het internationaal springconcours Outdoor Gelderland. De toegang is alle dagen gratis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Bij 35 graden en hoger geen paardentransport

We hebben al diverse vragen gekregen of het springconcours komend weekend doorgaat vanwege de hoge temperaturen die voorspeld zijn. Het nieuwe protocol ‘Extreme weersomstandigheden voor

PSC Lichtenvoorde. Foto Wendy Scholten

Wie wint de jackpot op Outdoor Vragender?

Welke ruiters gaan er knallend het outdoorseizoen uit tijdens Outdoor Vragender? Paardensportcentrum Lichtenvoorde organiseert van 11 tot en met 13 september een groot springconcours met