Frans, bedankt!

Iris Zwienenberg, Pam Nieuwenhuis en Liesje Vrolijk Nederlands kampioen!
19 maart 2016
Talenten gespot tijdens Bixiewedstrijd
27 maart 2016
Show all

Frans, bedankt!

Lieve Frans Krabbenborg…
Woorden schieten ons te kort. Vandaag stond de tijd even stil. De vreselijke aanslagen in Brussel werden wereldnieuws, maar bij ons sloeg het bericht van jouw overlijden ook in als een bom.
Frans, je hield je kranig ondanks die rotziekte. Konden we je nog wel vragen om te jureren? Houd je het vol? Altijd weer hetzelfde antwoord: ja en dan die glimlach… Tot op het laatst stond je voor ons klaar als jurylid springen, altijd samen met Annie aan jouw zijde. Een onlosmakelijk duo, het liefst elk weekend van huis om de paardensport te dienen. Samen thuis zitten hoorde niet bij jullie.
Je vertelde nuchter over de behandelingen, over hoe het met je ging. Steeds weer met een positieve kwinkslag, zoals je ook naar de paardensport keek, en dan na afloop een pilsje.
Frans, we hebben je al vaak mogen bedanken voor al jouw inzet tijdens onze evenementen en zullen dat nog eenmaal doen: Bedankt voor alles! Rust zacht. Bijzonder veel sterkte aan Annie en iedereen die Frans nader aan het hart ligt. In gedachten zijn wij bij jullie.
Wendy Scholten
namens Team Paardensportcentrum Lichtenvoorde
Wendy Scholten
Wendy Scholten
Wendy Scholten heeft niet alleen haar paarden op PSC Lichtenvoorde staan, ze regelt bij ons o.a. de PR & sponsoring. Website

1 Comment

  1. Nieske schreef:

    Treurig nieuws! Frans en Annie, altijd trouwe gezichten op het ponyconcours van Pc Hengelo.

    Elk jaar weer zeiden ze ja en waren ze erbij. We konden altijd op jullie rekenen en alles liep gesmeerd.

    Annie en familie heel veel sterkte.

    Armin en Nieske Pohlmann (voorheen actief bij pc Hengelo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *