FNRS-juryleden gezocht voor Special Olympics testevent

Special Olympics, Special Olympics Nederland

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

** Update zaterdag 20.25 uur: We zijn voorzien! **

In 2018 vinden de Special Olympics in de Achterhoek plaats, maar voor het zover is wordt er op zaterdag 24 juni een testevent georganiseerd. Het Paardensportcentrum Lichtenvoorde zoekt nog FNRS-juryleden die zo’n dertig ruiters en amazones met een verstandelijke beperking kunnen jureren vanaf 11.30 uur.

Aanmelden kan bij Mandy Hendriks: info@psclichtenvoorde.nl.

Klik hier voor meer informatie over het testevent.

Special Olympics 2018:

De Achterhoek is op 8, 9 en 10 juni 2018 de trotse gastheer van een bijzondere sportieve happening: Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 en paardensport is daar een onderdeel van.

Op de Special Olympics Nationale Spelen 2018 zijn alle sporters met een verstandelijke beperking welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Ruim 2.500 deelnemers doen mee aan 21 verschillende takken van sport. Daarbij krijgen ze steun van heel veel vrijwilligers en coaches.

Net als bij de Olympische Spelen is er een openingsceremonie. In het Special Olympics Dorp brandt drie dagen lang de Special Olympics vlam.

Klik hier voor meer informatie over de Special Olympics 2018

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer berichten

Bij 35 graden en hoger geen paardentransport

We hebben al diverse vragen gekregen of het springconcours komend weekend doorgaat vanwege de hoge temperaturen die voorspeld zijn. Het nieuwe protocol ‘Extreme weersomstandigheden voor

PSC Lichtenvoorde. Foto Wendy Scholten

Wie wint de jackpot op Outdoor Vragender?

Welke ruiters gaan er knallend het outdoorseizoen uit tijdens Outdoor Vragender? Paardensportcentrum Lichtenvoorde organiseert van 11 tot en met 13 september een groot springconcours met