Feestelijke ‘Happy Hour’ op PSC Najaars Jumping

Voorlopig tijdschema PSC Najaars Jumping
7 september 2017
storm, wind, psc lichtenvoorde
PSC Najaars Jumping op donderdag binnen vanwege storm
13 september 2017
Show all

Feestelijke ‘Happy Hour’ op PSC Najaars Jumping

Willem Greve, Carrera, Elien, PSC Lichtenvoorde, PSC Summer Jumping

Willem Greve, hier op Carrera, won de 1.40m PSC Summer Jumping 2017

De PSC Najaars Jumping van 14 tot en met 17 september in Vragender kent een feestelijk tintje. Het is de officiële opening van het nieuwe buitenterrein dat deze zomer in gebruik is genomen op het Paardensportcentrum Lichtenvoorde. Topruiters en regionale deelnemers hebben zich weer volop ingeschreven voor de springrubrieken.

Glock’s London
De vierdaagse wedstrijd begint op donderdag, waar een opvallend duo op de startlijst staat in de klasse Z. Gerco Schröder heeft Glock’s London ingeschreven, de 15-jarige voshengst waarmee hij in 2012 individueel zilver en teamzilver won op de Olympische Spelen in Londen. Twee jaar later verwisselde hij via de Eurocommerce-veiling van eigenaar voor 8,6 miljoen euro. Glock’s London is van onschatbare waarde geweest voor het Nederlandse springteam, maar afgelopen jaren kreeg te kampen met blessures waardoor hij meerdere periodes uit de spotlights raakte. In Vragender komt de beroemde hengst op donderdag én zaterdag aan de start.

Grote Prijs
Hoofdnummer van het weekend is de 1.40m Grote Prijs op zaterdagmiddag om ongeveer 14.45 uur. Gerco Schröder neemt het hier op tegen eerdere winnaars in Vragender, zoals Willem Greve, Lars Kuster en Ester Blekkink, maar ook tegen zijn broer Ben Schröder en stalruiter Sjaak Sleiderink. Thuisamazone Micky Morssinkhof, vanmiddag nog vijfde in de 1.50m Grote Prijs van Ising am Chiemsee met Happy Girl, doet ook een gooi naar de eerste prijs van 1.000 euro.

Happy Hour
Zodra de barrage van de Grote Prijs van start gaat, is iedereen namens familie Morssinkhof uitgenodigd voor de feestelijke ‘Happy Hour’ in het paviljoen. Op zondag is er de hele dag ponyspringen. De toegang is gratis.

Voorlopig tijdschema
Donderdag 14-9
09.30 uur: Klasse L
11.15 uur: Klasse M
14.30 uur: Klasse Z en ZZ

Vrijdag 15-9
10.00 uur: Klasse BB
11.00 uur: Klasse B
13.45 uur: Klasse L
16.45 uur: Klasse M

Zaterdag 16-9
09.00 uur: Klasse Z
12.15 uur: Klasse ZZ
14.45 uur: 1.40m Grote Prijs (met ‘Happy Hour’ als barrage van start gaat)

Zondag 17-9
10.00 uur: Klasse BB t/m ZZ

Wendy Scholten
Wendy Scholten
Wendy Scholten heeft niet alleen haar paarden op PSC Lichtenvoorde staan, ze regelt bij ons o.a. de PR & sponsoring. Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *