European Pony Grand Slam via Opglabbeek naar Vragender

Hoogste score voor ponyamazone Daphne Oonk
14 november 2016
Wil jij ons helpen tijdens Jumping de Achterhoek?
18 november 2016
Show all

European Pony Grand Slam via Opglabbeek naar Vragender

De eerste editie van de European Pony Grand Slam nadert haar ontknoping op Jumping de Achterhoek tijdens het eerste weekend van december in Vragender. De overall winnaar krijgt een gloednieuw Equipe zadel model Synergy Special, geheel op maat gemaakt, en ook voor de nummers twee en drie zijn er mooie prijzen zoals een oxboard, beschikbaar gesteld door Funwheels uit Amsterdam.

De European Pony Grand Slam bestaat uit een reeks topjeugdconcoursen, al waren er wat strubbelingen. Na afgelasting van Lier van de zomer, is nu ook het jeugdconcours in Neeroeteren (25 t/m 27 november) gecanceld. Daarvoor in de plaats telt het resultaat in de internationale pony Grand Prix op het Centauer Park in het Belgische Opglabbeek (17 t/m 20 november). Verder telt het resultaat van Fontainebleau, Frankrijk, mee dat in april werd verreden.

De punten worden vergeven in de pony Grand Prix’s en komen op naam van de ruiter, dus niet van de combinatie. Daardoor zijn de ponyruiters vrij om verschillende pony’s in de Grand Prix te starten. De twee beste resultaten worden bij elkaar opgeteld. Inschrijven voor de competitie kan nog.

Na de prijsuitreiking van de verplichte Grote Prijs van Jumping de Achterhoek op zondagmiddag 4 december in Vragender wordt de topdrie van de ponycompetitie gehuldigd. De concoursen in Fointainebleau, Opglabbeek en Vragender hebben nu al aangegeven dat er in 2017 een vervolg komt.

Klik hier voor meer info over de European Pony Grand Slam

 

Wendy Scholten
Wendy Scholten
Wendy Scholten heeft niet alleen haar paarden op PSC Lichtenvoorde staan, ze regelt bij ons o.a. de PR & sponsoring. Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *